Joukje

Joukje
Website-Foto-JoukjeDefJoukje van den Berg (1957)
Het werken met kinderen geeft mij energie; het maakt het speelse kind in mij wakker. De grootste lol is als je kinderen in de training ziet opklaren in verbinding met zichzelf en anderen. Daar word ik echt blij van.

Joukje is de initiatiefnemer van Vrij & Blij Kindertrainingen. Zij heeft haar ervaringen opgedaan als freelance kindertrainer bij Ida Stamhuis van Trainingsbureau ZieZo in Amsterdam – indertijd (1998) een pionier in creatieve en speelse kindertrainingen.Daarnaast is zij opgeleid als basispsycholoog
en kindercoach. Samen met Jacqueline van Noort en Sabine de Raaf (kunstzinnig kindertherapeut) heeft Joukje in 2010 Vrij & Blij Kindertrainingen in Leiden vorm gegeven.
Naast Vrij & Blij kindertrainingen, werkt Joukje vanuit haar eigen bedrijf Sense Kerncoaching als coach en trainer met volwassenen. Sense is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling in werk en privé. Joukje gaat er vanuit dat ieder mens alles in zich heeft om vitaal en enthousiast te leven en optimaal tot zijn/haar recht te komen. En dat geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen!
Meer informatie over Joukje kunt u vinden op haar website www.sense-kerncoaching.nl